Verberg gereedschapsnamen voor meer schermruimte in Visual Paradigm

Soms heb je net wat extra schermruimte nodig om je hele model op het scherm te kunnen zien. Verberg gereedschapsnamen om die extra pixels te krijgen.

Verberg gereedschapsnamen

Verberg gereedschapsnamen om extra schermruimte te creëren

Tijdens het modelleren telt iedere pixel. Daarom kunt u in Visual Paradigm eenvoudig onnodige informatie (tijdelijk) verbergen om zo meer ruimte te maken voor uw diagrammen. Verberg gereedschapsnamen die u eigenlijk toch al kent. Het scheelt u waardevolle pixels. In de video laten we zien hoe het werkt.

Visual Paradigm Nieuwsbrief

Intermedio verstuurt iedere twee weken de gratis Visual Paradigm Nieuwsbrief met Nieuws en gebruikerstips voor professionals die met deze software werken. Schrijf u ook in en profiteer als eerste van nieuwe updates en bekijk videos direct in HD. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toezenden van de nieuwsbrief.

[wysija_form id=”2″]

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.