Visual Paradigm 13.1 met gepersonaliseerd menu

Visual Paradigm is een krachtige modelleringstool met veel geavanceerde opties. In eerdere versies betekende dat soms veel klikken door meerdere menu’s om bepaalde opties te kunnen vinden Visual Paradigm 13.1 maakt navigeren makkelijker met een gepersonaliseerd menu.

Visual Paradigm Dash Menu

Het Visual Paradigm 13.1 Dash Menu is uw eigen gepersonaliseerde menu. Het Dash menu kunt u op maat inrichten zodat het perfect past bij de manier waarop u uw werkzaamheden uitvoert.
Dankzij de eenvoudige Drag and drop functionaliteit kiest u snel de gewenste short cut naar een functie en laat u deze plaatsen in het persoonlijke menu.
visual-paradigm-gepersonaliseerd-menu

Overige nieuwe functies in Visual Paradigm 13.1

Compacte object specificatie

visual paradigm object specificatieEen belangrijke verbetering is de mogelijkheid om tabbladen in de element specificatie te kunnen verbergen. Dit geeft meer overzicht en u kunt sneller navigeren. Een slimme zoekoptie biedt de mogelijkheid om door alle eigenschappen (‘properties’) heen te zoeken zodat u snel het gewenste tabblad kunt vinden en openen.
Eenvoudig hergebruik van objecten

Tijdens het aanmaken van een nieuwe object kunt u met CTRL+Space snel een lijst opvragen van alle eerder gebruikte objecten. Ook is het mogelijk te schakelen naar de centrale glossary en daar op basis van een naam een object te zoeken.

User stories koppelen in ieder diagram

visual paradigm 13.1 user storiesVanaf Visual Paradigm 13.1 kunnen user stories geschreven worden in ieder diagram, zoals een Business Process Diagram. Op deze manier worden requirements direct gekoppeld aan een (deel van een) diagram in de vorm van een story card.

Meer informatie over Visual Paradigm 13.1

Wilt u meer weten over de nieuwe mogelijkheden van Visual Paradigm 13.1, neem dan contact met ons op.
Kennismaken met Visual Paradigm 13.1 kan ook door de gratis demo software te downloaden.

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.