Visual Paradigm diagrammen snel openen met directe link

Visual Paradigm diagrammen snel openen

Visual Paradigm diagrammen snel openen, een wens van iedere professionele gebruiker. Wanneer u meerdere diagrammen gebruikt in Visual Paradigm dan kan het navigeren best een uitdaging zijn. Er bestaat echter een hele handige optie om sneller te kunnen navigeren. Maak kennis met de directe diagram links.

Visual Paradigm diagrammen snel openen

Video over bookmark links

In Visual Paradigm diagrammen snel openen kan het werken aanzienlijk vereenvoudigen. Deze video toont hoe u gebruik maakt van deze functie die niet iedereen direct weet te vinden. Om gebruik te kunnen maken van deze directe diagram links moet u wel beschikken over een recente versie van Visual Paradigm met de nieuwe SleekUI die geïntroduceerd werd in versie 12 van Visual Paradigm.

Overzicht werken met Visual Paradigm

Op intermedio.eu/werken-met-visual-paradigm vindt u alle video’s. Om de week wordt er een nieuwe video gepubliceerd. Wilt u automatisch op de hoogte worden gehouden, schrijf u dan hieronder in voor de gratis nieuwsbrief.

Visual Paradigm Nieuwsbrief

Intermedio verstuurt iedere twee weken de gratis Visual Paradigm Nieuwsbrief met Nieuws en gebruikerstips voor professionals die met deze software werken. Schrijf u ook in en profiteer als eerste van nieuwe updates en bekijk videos direct in HD. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toezenden van de nieuwsbrief.

[wysija_form id=”2″]

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.